marți, 18 octombrie 2011

Andrei Răduică

  În ultimul timp au apărut tot felul de emisiuni care promovează talente, însă de cele mai multe ori în astfel de emisiuni sunt promovați dansatori, dar mai ales cântăreți. Să zicem că, totuși sunt unele care ar putea oferi mai multe posibilități, dar chiar și aici totul este destul de limitat, nu prea vad cum ar putea un pictor sau un actor sa câștige un astfel de consurs sau măcar să se faca remarcat.
  Și dacă tot a venit vorba de actori talentați, de curând l-am cunoscut pe Andrei Răduică, un tânăr actor la început de drum, din Craiova. Probabil o să va uimească dacă vă spun că studiază la Facultatea de Mecanică, dar el consideră că acesta este pragul de sus de care trebuia să se lovească pentru a-și da seama care este drumul pe care vrea, cu adevărat, să-l urmeze. Se pare că, faptul că, urmează o facultate cu un profil diferit față de adevărata lui pasiune, nu-l împiedică să facă ceea ce-și dorește și să evolueze cu fiecare pas pe care îl face pentru a-și împlini visul. 
În prezent se pregătește alături de trupa Morphia, iar mai jos o să vă prezintă un fragment dintr-un spectacol jucat alături de trupa de teatru din care a făcut parte în trecut. Sunt sigură că o să fiți de acord cu mine când spun că dă dovadă de spontaneitate, este amuzant și carismatic și chiar dacă nu puteți să vă dați seama doar dintr-un fragment, va garantez că are calitatea de a intra foarte bine în piele oricărui personaj, l-aș vedea interpretând orice rol.
Întrebându-l cum s-ar caracteriza în câteva cuvinte, mi-a spus: „ despre mine nu m-am priceput niciodata sa dau detalii care sa ma "portretizeze", sincer nici nu cred că este nevoie, talentul său este evident și sper că o să-l vedem cât mai curând pe marile scene de teatru din România, sau chiar mai departe...

Un comentariu:

  1. Intr-o buna zi, vei ajunge acolo unde doresti si meriti.Intr-o buna zi, toata lumea se va da la o parte pentru a-ti face loc sa treci, iar cei ce nu au crezut in tine vor regreta.Poate ca vei fi inconjurat de prieteni, familie...Dar cel mai important e sa nu uiti niciodata unde trebuie sa ajungi si ca sacrificiile dispar atunci cand esti pe scena.

    RăspundețiȘtergere